İstanbul Erenköy
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yard.

fatos2.jpg

1977 yılında Almanya/Lemgo’ da doğdu.1997 yılında İstanbul Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Hemşirelik Bölümünden mezun oldu. 2005 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Lisans İşletme Bölümünden mezun oldu. 2010 yılında Beykent Üniversitesi Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi Yüksek Lisansını tamamladıktan sonra 2011 yılında Atatürk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Lisans Hemşirelik Bölümünü bitirdi.

1997 yılında 7 ay İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Reanimasyon Servisinde çalıştı.

1997 yılında 5 ay İstanbul Aksaray Vatan Hastanesinde Reanimasyon Servisinde çalıştı.

1998 yılında 8 ay İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Monoblok özel cerrahi servisinde çalıştı.

1998 yılında Erenköy Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde:

-1 yıl Rehabilitasyon Servis Hemşiresi,

-8 yıl Servis Sorumlu Hemşiresi,

-6 ay Enfeksiyon Kontrol Hemşireliği,

-6 yıl 9 ay Eğitim Koordinatörü olarak çalıştı.

(Eğitim Koordinatörlüğünün yanında son 2,5 yılını da Diyabet Eğitim Hemşiresi olarak birlikte yürütmüştür.)

1 Ocak 2015 itibari ile Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı olarak görevine devam etmektedir.