İstanbul Erenköy
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi

İdari ve Mali Hizmetler Müdürü

mek.jpg

1978 yılında Kozluk'da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Batman'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldu.2013 Beykent Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi İşletme Yönetimi A.B.D Bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır.

2001 ve 2003 yıllarında  Erenköy Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nde vezne,bağkur,emekli sandığı ve fatura birimlerinde çalıştı.

2004 ve 2005 yıllarında Erenköy Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nde sigorta biriminde çalıştı.

2005 ve 2009 yılları arasında Erenköy Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Gelir Tahakkuk Birimi, Gider Tahakkuk ,Faturalama, birimlerde çalıştı.

2009 yılında Dr. Lütfi KIRDAR Kartal EAH'nde Özlük, Sicil, Personel Biriminde çalıştı.

2010 yılında Erenköy Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nde Taşınır Kayıt ve Kontrol Yetkilisi olarak görev yaptı.

2011 yılında Erenköy Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nde Hastane Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 2012 - 2017 yıllarında Erenköy Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nde İdari ve Mali işler Müdür Yardımcısı olarak dgörev yaptı.

2017 yılından itibaren Erenköy Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nde İdari ve Mali işler Müdürü olarak görev yapmaktadır.